Veliki brat

Parovi

Prva je imala intimni odnos u srpskom rijalitiju! Danas živi svoj san!

Učesnici rijaliti programa u Srbiji su, može se slobodno reći, navikli javnost na skandale, budući da već godinama unazad njihovi postupci pred kamerama podižu prašinu. Prva je imala intimni odnos u srpskom rijalitiju! Danas živi svoj san!

Prva je imala intimni odnos u srpskom rijalitiju! Danas živi svoj san! Screenshoot/Instagram



U tome prednjače ljubavni parovi i njihovi intimni odnosi, a prvi koji su se ovom činu prepustili pred širokim auditorijumom bili su Ena Popov i Marko Miljković.

Sada već davne 2006. godine Ena i Marko bili su učesnici prve sezone "Velikog brata" u Srbiji. Ena je ušla kao anonimna dvadesetogodišnja devojka iz Novog Sada, a Marko, koji je tada imao 23 godine, kao di-džej iz Brusa.

Među njima se već na početku rijalitija rodila ljubav, a budući da nisu mogli da obuzdaju strasti, poklekli su i postali prvi par koji je pred celom nacijom imao intimni odnos, pod "jorgan planinom" koja je zahvaljujući njima postala sinonim za ovakve akcije u rijalitijima.

Nakon učešća u "Velikom bratu", Ena i Marko dobili su voditeljski angažman. Postali su voditelji "Zvezda Granda", a budući da ima i pevački talenat Ena je za "Grand" produkciju snimila nekoliko pesama.

Usledio je krah veze, posle čega su se oboje na neko vreme povukli iz javnosti. Ena je odustala od muzičke karijere i posvetila se voditeljskoj, te je radila na radiju, ali i na RTV Vojvodina, gde i dalje vodi emisiju "Mustre". Pored toga, bavi se i modom i već nekoliko godina ima svoju liniju kupaćih kostima.

Osim karijeri, Ena se posvetila i porodici, a u nekoliko navrata isticala je da je o skladnoj porodici oduvek sanjala.
 

Šminka u četrdesetim! Trikovi koji će vas podmladiti!


 
 

Smoked Marshmallow: Kosa i moda! Boje za 2019. godinu!



Već sedam godina je u skladnoj zajednici sa nevenčanim suprugom Nenadom Čankom, sa kojim je 2015. godine dobila stariju ćerku Riju, a potom 2017. i mlađu Milu.

Danas ima 33 godine, izbegava javno eksponiranje, te tek ponekad poseti neki javni događaj, i to uglavnom u Novom Sadu, gde živi.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic

Povezane vesti:


>