Lepota

Ljubav

Smoked Marshmallow: Kosa i moda! Boje za 2019. godinu!

Kosa i moda! Hit boje za 2019. godinu! Da li će "Smoked Marshmallow" biti nova trendi boja?! Nijanse smeđe i plave koje ne zahtevaj kontinuirano farbanje kose! Ovu nijansu najbolje postižu prirodne plavuše i brinete. 

Smoked Marshmallow: Kosa i moda! Boje za 2019. godinu! Screenshoot/Instagram



Ova boja kombinuje nijanse smeđe i plave i ne zahteva kontinuirano farbanje kose. Dizajneri (uključujući Marc Jacobs, Alberta Ferretti, Giambattista Valli) ove godine pokušavaju da nas uvere da nosimo nijanse ružičaste, narandžaste i ljubičaste. Oni takođe promovišu bakar i grafit, međutim, plava i dalje ostaje u trendu.

Megan Martinez - stilista koja svakodnevno radi u Kaliforniji, odlučila je da osmisli novi način bojenja. Ona je kreirala nijansu "Smoked Marshmallow" koja kombinuje tri tona bronze i vrlo lagan ton (koji se uglavnom nalazi na krajevima). Osim toga, Ilene Martinez pokriva kosu tonerom (Pulp Riot Faction 8) koji daje kosi hladnu nijansu. Tonski prelaz izgleda veoma prirodno i čini da ponovni izrastak ne bude odmah vidljiv, pa se kosa ne mora često bojiti. Važno je da je kosa u dobrom stanju, zato ne smete zaboraviti hranjive maske i pakovanja, a između poseta frizeru naneti purpurni šampon koji će održati željenu nijansu vaše kose.

"Smoked Marshmallow" nijansu najbolje postižu prirodne plavuše i brinete. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/.allure.com

Povezane vesti:


>