Zadruga

Parovi

Orila se Zadruga od njihove svađe! Marija Kulić i Zola na ratnoj nozi! (VIDEO)

Miljana Kulić, tokom razgovora sa Lazarom Čolićem Zolom i zadrugarima, odlučila je da pozove svoju majku Mariju Kulić da im se pridruži. Inače, ranije večeras kada je Zola ušao u Belu kuću, Marija nije želela da se pozdravi sa njim. Orila se Zadruga od njihove svađe! Marija Kulić i Zola na ratnoj nozi!

Orila se Zadruga od njihove svađe! Marija Kulić i Zola na ratnoj nozi! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Posle nekoliko sati Miljana je odlučila da suoči svoju majku i čoveka sa kojim čeka dete.  Ovom prilikom Marija je istakla kako se nije pozdravila sa Zolom večeras, a onda je ispričala da nisu komunicirali već mesecima.

Dođi da sediš malo sa nama, da pušiš cigaretu - rekla je Miljana Mariji.

Sada ti ja trebam? Slušam ja ovde. Slušam sve. Sedim pored vrata i slušam sve što pričate - govorila je Marija Miljani.

"To je čovek koji je rekao da ne vidi budućnost sa Miljanom, a sa njom pravi dete. I svima je pričao da sa Miljanom ne vidi budućnost. To je staloženo pričao. Mi se nismo pozdravili." - pričala je Marija zadrugarima, a Zola ju je pažljivo slušao.

"Šta on ima meni da pruža ruku? Mi smo završili prošle sezone. On odlazi, niti se javlja... I sada će da mi pruža ruku? Posle toga se nikada nismo videli, čuli, nikada nismo progovorili... Nema šta da se pozdravim sa njim. Može da mi pruža obe ruke, neću." - dodala je Marija.

Stigao zetonja - dobacio je Bora, što je dodatno iznerviralo Mariju i Miljanu.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>