Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 13. septembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 13. septembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 13. septembar 2019. godine! Svet Plus





Ovan 21.3.- 20.4.

Danas ćete želeti da se malo primirite, možda i posvetite nekim stvarima koje imate običaj da često zapostavljate, a za koje znate koliko su vam zapravo važne.

LJUBAV
Slobodni neće biti nešto naročito usmereni na traganje za novim uzbuđenjima na ljubavnom planu. Zauzeti će se relativno dobro slagati sa partnerom.


Bik 21.4.-21.5.

Danas ćete se bliskim osobama otvoriti po nekim pitanjima koja ste dosad uglavnom čuvali samo za sebe. Moguće je da vam neko od njih da dragocen savet.

LJUBAV
Slobodni će biti vrlo komunikativni i pristupačni, ali ne i preterano zainteresovani za nešto više od flerta. Zauzeti će imati odličnu komunikaciju sa partnerom.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Pošto ćete se malo ulenjiti, trudićete se da pronađete lake i brze načine da se izborite sa svim eventualnim problemima. Na vašu sreću, okolnosti će vam biti naklonjene.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partner će pokazati razumevanje za neke vaše slabosti. Slobodni neće ništa inicirati kada je ljubav u pitanju, ali će zato rado prihvatiti nečije udvaranje.


Rak 22.6. - 22.7.

Promenićete ugao posmatranja, pa vam situacija u kojoj se trenutno nalazite više neće delovati tako komplikovano. Bićete spremni da primenite neko alternativno rešenje.

LJUBAV
Slobodni među vama, neće ni biti svesni koliko se jednoj osobi sve više dopadaju. Zauzeti će imati skladan odnos sa partnerom, ispunjen obostranim razumevanjem.


Lav 23.7.- 22.8.

Pošto vam ljudi u vašem okruženju mogu delovati kao da su na potpuno drugačijoj talasnoj dužini nego vi, okrenućete se sebi i uživati u vremenu koje budete proveli sami.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partner će imati utisak da ga izbegavate, što će donekle biti tačno. Slobodni će razmišljati o tome šta im je trenutno potrebno na emotivnom planu.


Devica 23.8. - 22.9.

Današnji dan biće vam mnogo manje naporan od jučerašnjeg. Međutim, pratiće vas određena doza nesigurnosti, pa ćete verovatno tražiti problem i tamo gde ga nema.

LJUBAV
Ako ste slobodni, bićete raspoloženi za izlazak u veće društvo. Zauzeti će poželeti da svoj odnos sa partnerom na neki način osveže i učine ga sadržajnijim.


Vaga 23.9. - 22.10.

Bićete sigurni u sebe, ali ćete imati utisak da je potrebno da izađete iz svoje zone komfora kako biste i ljudima iz svog okruženja pokazali koliko zaista vredite.

LJUBAV
Ako ste slobodni, zadovoljićete se sanjarenjem o ljubavi. Istina je da ćete imati isuviše visoke kriterijume koje će retko ko moći da zadovolji. To se odnosi i na one u vezi.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Na sve načine ćete se truditi da izađete iz kolotečine. U tome možete i preterati, pa se nemojte iznenaditi ako bliske osobe ne budu bile oduševljene vašim ponašanjem.

LJUBAV
Ako ste slobodni, ostavljaćete utisak osobe kojoj emotivna veza, barem trenutno, nije potrebna, iako to nije sasvim tačno. Zauzeti će uživati u ljubavnoj idili.


Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete prilično zatvoreni i nepoverljivi i to bez nekog specijalnog razloga. Prema bliskim osobama odnosićete se slično kao prema onima koje slabo poznajete.

LJUBAV
Ako ste u vezi, interesovaće vas jedino fizički aspekt odnosa sa partnerom. Slobodni će aktivno razmišljati o jednoj osobi, ali neće biti sigurni da je ona pravi izbor za njih.


Jarac 22.12.- 19.1.

Naći ćete vremena za svakog ko vam se bude obratio, ali nećete u potpunosti biti iskreni u tome. Biće to i vaša taktika kojom ćete nastojati da unapredite svoj društveni imidž.

LJUBAV
Slobodni će kroz kontakte sa prijateljima i poznanicima tragati za osobom koja bi mogla da im odgovora i na emotivnom planu. Zauzeti neće imati nikakvih trzavica u vezi.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas vam ništa neće biti teško. Bićete aktivni tokom celog dana i sa zadovoljstvom ćete izvršavati svakodnevne obaveze. U večernjim satima čak nećete osećati umor.

LJUBAV
Ako ste slobodni, ni na koji se način nećete angažovati na emotivnom planu. Zauzetima ne predstoje bitni događaji u kontaktu sa voljenom osobom.


Ribe 20.2.- 20.3.

Bićete vrlo neodlučni, a moguće i nesigurni u svoju sposobnost objektivnog rasuđivanja. Ipak, ne prihvatajte tuđe savete olako.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, od svog partnera ćete očekivati previše, pa su moguća manja razočarenja. Slobodni neće imati puno koristi od svoje privlačnosti.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>