Ostalo

Sme�no

Koja je razlika između silikona i pravih grudi

Ukoliko niste sigurni da li vaša devojka ima prave ili silikonske grudi, možda vam ovih par saveta pomognu da otklonite svoje sumnje.

Koja je razlika između silikona i pravih grudi



Oblik

Prave grudi nemaju savršen kružni oblik. Po pravilu, leva i desna dojka nikada nisu iste i nikada nisu u potpunosti oble. Uvek ima nešto po čemu ih pamtimo i zbog čega su to baš njene grudi. Za razliku od pravih, silikoni imaju savršen oblik jer je ipak reč o implantima, a oni su bez obzira na veličinu svi istog oblika.

Štrčanje

Prave grudi su u vlasti gravitacije, pa tako i one padaju, prirodno, na dole. Silikoni pak, ponosno štrče bez obzira na godine.

Podrhtavanje

Za razliku od pravih grudi koje pri svakom pokretu, a naročito gore-dole, levo-desno ili u krug, poskakuju, podrhtavaju i tresu se nalik želeu, silikoni ostaju u mestu.

Stoje i bez brusa


Žene brus koriste da bi njihove grudi delovale veće, bile podignutije i stajale čvršće.  Međutim, ako utvrdite da su njene grudi upravo ovakve, a ona ne nosi brus, onda je definitivno reč o silikonima.

Previše su razdvojene

Prirodno grudi se pomeraju, prirodno padaju i stoje jedna uz drugu. Ako vam se čini da su njene grudi mnogo razdvojene velika je verovatnoća da se radi o implantatima.

Bradavice

Može se desiti da hirurzi celu dojku odrade savršeno, ali da pogreše kod najbitnijeg detalja a to je bradavica. Može ih povući suviše dole, suviše gore ili jednu suviše povući u stranu. Ukoliko uočite takvu promenu onda definitivno ne grešite u proceni da vaša devojka ima silikone.

Viber

Izvor: Svet Plus


>