Zadruga

Parovi

Zadruga 3: Njegovog ulaska se mnogi pribojavaju!

Šuškalo se da je imao aferu sa poznatim reperom, a sada bi mogao da uđe u rijaliti "Zadruga 3". Njegovog ulaska se mnogi pribojavaju jer bi mogao da otkrije neke stvari o gej aferama.

Zadruga 3: Njegovog ulaska se mnogi pribojavaju! Screenshoot/Instagram



Već danima traju spekulacije ko će se naći kao učesnik treće sezone popularno rijaliti programa "Zadruga". Kao potencijalni novi stanar Bele kuće navodi se i dečko iz Osijeka, Slaven Pavlović.

Bivši učesnika Nemanja Đerić (30) poznatiji kao Đekson važi za velikog zavodnika. Dok je boravio u Beloj kući, poznati reper imao je kratkoročne avanture sa Anđelom Vešticom, Minom Vrbaški, Jelenom Krunić i Andrijanom Radonjić.

Sve devojke važe za opasno atraktivne i veoma primamljive muskom rodu, ali je reper jedini uspeo da osvoji njihova srca ili krevete.

Međutim, prošle godine kao bomba je odjeknula vest da je Đekson, navodno, imao aferu sa izvesnim Slavenom Pavlovićem iz Osijeka. Isplivale su prepiske na kojima na društvenoj mreži Instagram poznati reper navdno progoni Slavena, dok ga on ignoriše.



Još uvek nije dokazano da li su poruke bile upućene sa Nemanjinog pravog profila.

Kako izvor portala Srbija Danas navodi, Slaven sada pregovara da uđe u treću sezonu "Zadruge". To bi moglo biti zanimljivo jer bi se mnogi uplašili šta on sve može da otkrije o gej aferama. Takođe, izvor dodaje da bi tom prilikom izneo sve što zna o Đeksonu.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>