Region

Svet

Jelena Karleuša poslala Ciganoviću račun za šešir!

Neven Ciganović je Jelenu prvo prozivao zbog nošenja šešira koji se može nabaciti za 10 dolara, da bi na kraju kritikovao i to što ne košta 10 dolara, već 450 evra. Jelena Karleuša poslala Ciganoviću račun za šešir! 

Jelena Karleuša poslala Ciganoviću račun za šešir! Screenshoot/Instagram



Nakon što je hrvatska javna ličnost, česti modni kritičar i učesnik nekolicine rijaliti programa - Neven Ciganović (49), prozvao Jelenu Karleušu (40) kako je šešir sa kojim se slikala nedavno na moru platila 10 dolara, telegraf je objavio pravu cenu ovog modnog detalja.

Reč je o šeširu španske kuće " "Eliurpi", čija je cena (zvanično) 416 funti, a u evrima - 451.

Posle pomenutog teksta, Jelena je odlučila da skroz "poklopi" Nevena, time što mu je opušteno poslala račun ogromnog šešira koji je pazarila.

Ciganović očigledno nije mogao javno da prizna da je pogrešio, pa je printskrin objavio na svom Instagram storiju, napisavši:

- Ono kad ti "Diva" pošalje svoj račun da vidiš kako ona "racionalno" troši na "originale" , a ne na neke tamo fejkove. Je l' ovo moguće, da sam Divi toliko bitan? 

Očigledna je kontradiktornost u njegovim objavama, pošto je Jelenu prvo prozivao zbog nošenja šešira koji se može nabaciti za 10 dolara, da bi na kraju kritikovao i to što ne košta 10 dolara, već 450 evra (?)

Obzirom na to da Jelenin nastup košta 15.000 evra, te da je udata za Duška Tošića čija se plata meri u milionima evra, Jelena sebi može priuštiti skupe "krpice". Ipak, cenu nikada nije javno isticala, osim u slučajevima sličnim ovom.

Ciganović je, inače, nešto kasnije, pomenuti stori uklonio sa svog Instagrama.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>