TV Show

Parovi

Biljana Dragojević progovorila o Ani Korać i Aleksandri! Sve su žene iste! (VIDEO)

Majka Davida Dragojevića otvorila dušu u emisiji ''Magazin In''. Biljana Dragojević progovorila o Ani Korać i Aleksandri Subotić! Sve su žene iste!

Biljana Dragojević progovorila o Ani Korać i Aleksandri! Sve su žene iste! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Sanja Marinković, autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'', u studiju će predstojeće subote ugostiti poznate dame sa domaće javne scene sa kojima će razgovarati o aktuelnim temama koje okupiraju pažnju domaće javnosti u poslednje vreme. Naime, Sanjine sagovornice biće: pevačice Mia Borisavljević, Sandra Afrika, Anabela Atijas, književnica Simonida Milojković, glumica Eva Ras, a njima će se u studiju u jedom trenutku pridružiti i Biljana Dragojević, majka učesnika ''Zadruge 2'' Davida Dragojevića.

Biljana Dragojević je priznala da često poželi da uđe u najglednaiji rijaliti na našim prostorima ''Zadruga 2'' i svom sinu kaže jednu stvar.

Koliko vam je puta došlo da uđete u ''Zadrugu'' i da kažete: 

''Ma sine, sve su žene iste, mani se obe''? - upitala je Sanja Biljanu aludirajući na njegov odnos sa bivšom verenicom Aleksandrom Subotić i trenutnom devojkom Anom Korać

Biljana je na Sanjino pitanje kao iz topa odgovorila: 

"Puno puta."

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu 11. maja u 17 časova.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>