Region

Svet

Jelena Karleuša vodi Marinu Tucaković u Kinu na lečenje!

Marina je saznala da boluje od raka dojke početkom prošle godine i ubrzo je operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu. Jelena Karleuša vodi Marinu Tucaković u Kinu na lečenje!

Jelena Karleuša vodi Marinu Tucaković u Kinu na lečenje! Screenshoot/Instagram




Kako Marina Tucaković kaže, njena prijateljica i dugogodišnja saradnica Jelena Karleuša je teško podnela njenu bolest, jer je i njena majka Divna nedavno izgubila bitku sa rakom pluća:

"Kada je Jelena čula da imam rak, pozvala me je i prvo što mi je rekla jeste da će da se raspita za moje lečenje u Kini, a zatim i na Kubi. Savetovala me je da i ja saznam sve što mogu o lečenju, i da je slobodno pozovem šta god da mi bude trebalo. Veoma se zainteresovala za moj slučaj, jer je nažalost i sama imala mučno iskustvo sa svojom majkom Divnom, koja je bolovala od raka pluća."

Kada je u pitanju afera koja se Jeleni Karleuši dogodila početkom godine sa Ognjenom Vranješom, Tucakovićeva je kratko prokomentarisala:

"Nisam je ništa pitala o tome, naravno, niti ću. To me ne zanima, to je njena stvar."

Marina je objasnila kako teku terapije kojima je podvrgnuta:

"Prvo sam operisana, a zatim su mi dali neku hormonsku terapiju jer su mi u početku rezultati bili loši. Zatim sam išla dva puta u Nemačku da primim imunovakcinu. Sada su mi promenili terapiju jer su mi rezultati dosta bolji, tako da sada citostatike uzimam u tabletama. Vrlo pristojno to podnosim i videćemo kako će biti, jer se ti lekovi jako dugo piju, po nekoliko godina. "Sada se osećam dosta dobro, ali još uvek ne mogu da funkcionišem onako kako bih htela. Želela sam da odem na sahranu Šabanu Šauliću i Divni Karleuši, ali jednostavno nisam bila sposobna za to. Da li ću se skroz oporaviti i ozdraviti - to je u Božijim rukama."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>