Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Pod jakim gasom odjurili iz Šimanovaca!

Bekstvo kao iz filma! Evo kako je Miljana Kulić sa dečkom Zolom pobegla iz rijalitija "Zadruga 2".  Pod jakim gasom odjurili iz Šimanovaca!

Zadruga 2: Pod jakim gasom odjurili iz Šimanovaca! Screenshoot/Video



Bivša zadrugarka Miljana Kulić sinoć je napustila rijaliti "Zadruga 2" zajedno sa svojim dečkom Zolom. Odmah nakon toga stiglo je obaveštenje produkcije u kom je pisalo da su oni diskvalifikovani, kao i to da je i usedila kazna od 50.000 evra. Očevidac koji se našao na licu mesta ispričao je za portal "Alo.rs" kako je izgledalo Kulićkino bekstvo.

"Slučajno sam se našao na licu mesta, jer živim u kraju gde se nalazi "Zadruga". U jednom trenutku ugledao sam Miljanu i Zolu. Kulićka je prošla kroz tajni prolaz i napustila imanje. Počela je da beži zajedno sa svojim dečkom Zolom, a onda su otrčali do pumpe koje se nalazi blizu Pinkovih studija. Nekoliko minuta su čekali na pumpi, Kulićka je u tom trenutku zaplila cigaru. Nakon nekoliko minuta pošto su se smirili, po njih je došao crni auto, a prosed čovek je bio za volanom. Taksi nije sigurno bio jer nije imao oznaku, a niko poznat nije sedeo za volanom, tako da sa sigurnošću ne mogu da tvrdim ko je u pitanju. Znam samo da su pod jakim gasom odjurili iz Šimanovaca."
 

Zadruga 2: Posle bekstva iz rijalitija oglasili se Miljana i Zola! (VIDEO)

Zadruga 2: Televizija Pink će tuži Miljanu Kulić i Zolu! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>