Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 20. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 20. februar 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 20. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Bićete ozbiljni i odgovorni. Nastojaćete da današnji dan pametno iskoristite, pa ćete se verovatno pozabaviti nekim praktičnim stvarima.


Zauzeti mogu očekivati razvedravanje na emotivnom planu. Slobodni će biti veoma privučeni jednom atraktivnom osobom, međutim, neće skupiti hrabrosti da joj priđu.


Vaši nadređeni, kao i kolege s kojima radte, biće veoma zadovoljni vašim učinkom na poslu. Sa druge strane, možete imati novčanih neprilika.


Bik 21.4.-21.5.

Tokom većeg dela dana bićete lepo raspoloženi. Svoje slobodno vreme posvetićete onim stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo.


Ako ste slobodni, privlačićete pažnju okoline, samo se čuvajte slatkorečivih udvarača. Kod zauzetih će vladati romantična atmosfera u emotivnom odnosu.


Na radnom mestu, ne očekuje vas puno toga interesantnog. Ako ništa, imaćete dovoljno razloga da budete zadovoljni trenutnim stanjem finansija.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete se baviti domom, porodicom i poslovnom sferom života. Bićete zaokupljeni obavezama, pa vam neće ostati puno vremena za zabavu i opuštanje.


Oni koji su u vezi, održavaće stabilnost u emotivnom odnosu. Slobodni Blizanci će biti skloni flertu, posebno na radnom mestu.


S vremena na vreme, gubićete koncentraciju, ali ćete ipak uspeti da završite posao na vreme. Sa pojedinim kolegama imaćete manje nesuglasice.


Rak 22.6. - 22.7.

Bićete komunikativniji i druželjubiviji. Na svoju okolinu ostavljaćete utisak otvorene i pristupačne osobe.


Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom karakterisaće toplina i uzajamno razumevanje. Slobodni će uspeti da šarmiraju nekog ko im je sličan po temperamentu.


Imaćete dobar odnos sa kolegama, naročito onima sa kojima dugo radite i od kojih na neki način zavisite. Izbegavajte ulazak u velike poslovne rizike.


Lav 23.7.- 22.8.

Bićete čudno raspoloženi i malo osetljiviji nego obično. U toku dana ćete više puta promenite mišljenje o nečemu što vam je bitno.


Oni koji su u vezi, vodiće dinamične razgovore sa voljenom osobom, ali će uživati i u intimi. Slobodni će doživeti prijatan susret sa nekim ko je mlađi od njih.


Neki projekat na kojem već duže vreme radite, može vas činiti nespokojnim. Ipak, bićete motivisani potencijalnom zaradom koja bi značajno uvećala vaš kapital.


Devica 23.8. - 22.9.

Sve što danas budete radili ićiće vam od ruke, međutim, u drugom delu dana možete imati osećaj kao da ste zaboravili na nešto važno.


Slobodni će biti skloni flertu i ulasku u neobavezan odnos. Oni koji su u vezi, uživaće u zabavnoj i opuštenoj konverzaciji sa partnerom.


Imaćete uspešan poslovni dan u kojem ćete biti u prilici da ostvarite neke nove saradnje. Ipak, nemojte svima u kolektivu otkrivati svoje ideje i planove.


Vaga 23.9. - 22.10.

Danas ćete usporiti ritam. Ispunićete samo one obaveze koje nećete moći da izbegnete, a ostatak dana ćete se odmarati i izležavati.


Slobodni će biti razočarani trenutnim izborom potencijalnih emotivnih partnera. Ukoliko ste u vezi, voljena osoba biće vaš najbolji sagovornik.


Neke saradnje u koje ste polagali puno nade, mogu se pokazati ne tako isplativim, dok će vam vaš rezervni poslovni plan doneti i više finansijskog uspeha nego što ste očekivali.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Bićete veoma popularni. Danas će svi želeti da se nađu u vašem društvu, pa se, shodno tome, vaš krug prijatelja i poznanika može proširiti.


Slobodne Škorpije biće sklone zabranjenim ljubavima i ulasku u tajnu vezu. Zauzeti će u mnogo čemu moći da se oslone na podršku voljene osobe.


Iako će vam na poslu većina saradnika biti naklonjena, neko ko je na višem položaju od vas može posumnjati u vašu kompetentnost i suprotstaviti vam se.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćete se, pre svega, baviti pitanjima koja se tiču vaše karijere i društvenog statusa, dok ćete ljubav i emotivne odnose staviti u drugi plan.

Ukoliko ste u vezi, vaš partner se može osetiti zapostavljenim, pa vas očekuje ne naročito lagana atmosfera u ljubavnom odnosu. Slobodni će biti skloni vezama za jednu noć.


Vaše ideje i postupci obezbediće vam poslovni i finansijski uspeh. Neki od vas će čak biti u prilici da ostvare bolju poziciju na trenutnom zaposlenju.


Jarac 22.12.- 19.1.

Desiće se određena promena u vašem načinu razmišljanja. Bićete otvoreni za tuđe predloge i želećete da steknete neko novo iskustvo.


Ako ste slobodni, možete saznati da je jedna osoba zaljubljena u vas. Zauzeti će biti romantično raspoloženi i osećaće više topline u odnosu sa voljenom osobom.


Ukoliko radite u velikoj firmi, ili sarađujete sa inostranstvom, bićete posebno zadovoljni situacijom na poslu, međutim, povedite računa kako baratate sa novcem.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete moći da se oslonite na svoju intuiciju. Imaćete dobar predosećaj na osnovu kojeg ćete znati kako treba da se postavite u situaciji koju niste pre iskusili.


Ako ste u vezi, vašem partneru neće biti lako da zaključi šta mislite i kako se osećate jer ćete se zatvoriti u sebe. Slobodni mogu doživeti platonsku ljubav.


Shvatićete da su vaša trenutna očekivanja po pitanju karijere pomalo nerealna. Ipak, to će imati pozitivan učinak na vas jer će vas motivisati da se više trudite.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ustaljenost i monotonija smetaće vam više nego obično, pa ćete poželeti da u svoju svakodnevicu unesete više sadržaja.


Ako ste slobodni, neće vam biti teško da zavedete osobu koja vam se dopada. Zauzeti će sa partnerom praviti planove za zajedničko putovanje.


Rutinske radnje koje na poslu budete obavljali, mogu vam stvarati nervozu. Tražićete način na koji biste mogli da ispoljite svoje kreativne sposobnosti.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>