Zadruga

Parovi

Rođaka Aleksandre Subotić: Ona baš nema sreće!

Drami koju Aleksandra Subotić proživljava još od šesnaeste godine života kada je ostala trudna sa Aleksandrom Čabarkapom, ne nazire se kraj ni danas. Naprotiv, problemi rijaliti zvezde su sve veći budući da sada mora da se stara ne samo o sebi nego i o petogodišnjoj ćerki Magdaleni. Rođaka Aleksandre Subotić kaže: "Ona baš nema sreće!"

Rođaka Aleksandre Subotić: Ona baš nema sreće! Screenshoot/Instagram



Zbog stalnih problema sa porodicom i neraščićenih računa, ali i zbog namere da konačno uzme stvar u svoje ruke i sredi život, Aleksandra se verila sa Davidom Dragojevićem, kojeg je upoznala u rijalitiju, i prešla da živi kod njega u Novom Sadu. Nakon što je ona izbačena iz “Zadruge”, a on otpočeo vezu sa Anom Korać, bliži se dan kada će morati da napusti dom u kojem se trenutno nalazi. Iako o njoj i njenoj naslednici brine Davidova majka Biljana, ona će morati da ispoštuje volju sina, koji će po svemu sudeći novu snajku dovesti u kuću.

Iako je David rekao da više ne razmišlja o Aleksandri i da se skroz prepustio vezi sa Anom Korać, Aleksandra i dalje ostaje u njegovom domu sa ćerkom jer nema gde, a Biljana Dragojević o tome za Blic kaže:

"Ja sam u vrlo nezgodnoj situaciji. Iako ne podržavam način na koji je David prekinuo vezu sa Aleksandrom i upustio se u novu, moram da kažem da on ima pravo na svoj život. Znam da mu je Aleksandra bila odana i da mu nikad ne bi uradila šta je on njoj. Aleksandra i Magdalena su kod mene i dalje. Ja sam ih jako zavolela. Aleksandri nimalo nije lako. Puštam je da sama odluči šta će i kako će da radi, pa i gde će da živi."

Aleksandrini roditelji Karađorđe i Ljuba takođe su učesnici "Zadruge", gde svakodnevno vode pravi rat sa najbezočnijim uvredama i psovkama. Aleksandru je sve to mnogo pogađalo i u više navrata je rekla da je nijedno od njih ne zanima:

"Ne zanima me niko od moje porodice, jer za mene nisu bili tu kad je trebalo. Ne zanima me ni šta pričaju, ni šta rade."

Osim povremenih objava na Instagramu, Subotićeva se ne oglašava javno, a izvor “Blica” kaže da je očajna i da joj se situacija u kojoj se nalazi čini beznadežnom jer ne može da se vrati u kuću u Kaluđerici zbog loših odnosa sa familijom, ali i zbog straha za svoj i ćerkin život jer je jesenas na njihovu kuću bačena bomba. Aleksandrina rođaka, koja želi da ostane anonimna za Blic je izjavila:

"Ona baš nema sreće. Dete je imalo nesrećno detinjstvo sa roditeljima koji su se stalno svađali. Karađorđe je proveo pola života po zatvorima dok su mu deca rasla, a Ljuba išla svojim putem. Od oca je Aleksandra doživela i nasilje i gledala ga kako se drogira, to je i pričala u rijalitiju."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>