Svet

Region

Kijanu Rivs i Boban Marjanović tuča u filmu Džon Vik! (VIDEO)

Na dugačkoj listi Džonovih neprijatelja se, sa druge strane, nalazi i srpski košarkaš Boban Marjanović koji trenutno igra za Los Anđeles Kliperse u NBA ligi. Kijanu Rivs i Boban Marjanović tuča u filmu Džon Vik!

Kijanu Rivs i Boban Marjanović tuča u filmu Džon Vik! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Na internetu je objavljen trejler za treći nastavak akcionog filma "Džon Vik" u kojem se mogu videti dve sekunde tuče Kijanu Rivsa sa srpskim košarkašem Bobanom Marjanovićem.

Prema zvaničnom sinopsisu, glava Džona Vika (Kijanu Rivs) je nakon događaja u drugom delu filma, ucenjena na 14 miliona dolara. Budući da većinu ljudi koje Džon poznaje čine plaćene ubice, on nema baš mnogo prijatelja na koje se može osloniti. Jedini saveznik mu je novi lik Sofija (Hali Beri).

Na dugačkoj listi Džonovih neprijatelja se, s druge strane, nalazi i srpski košarkaš Boban Marjanović koji trenutno igra za Los Anđeles Kliperse u NBA ligi. U trejleru se vide samo dve sekunde obračuna popularnog Bobija i Kijanu Rivsa.

Prvo vidimo kako košarkaš ume dobro da koristi i noge i šutira Džona Vika pravo u grudi, ali zatim i kontranapad glavnog junaka koji udara Bobija u lice dok mu drži knjigu u zubima.

Konačan ishod obe borbe saznaćemo 17. maja kada Džon Vik 3 stiže u bioskope.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/N1

Povezane vesti:


>