Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Aleksandra Subotić zgrozila gledaoce! (VIDEO)

Aleksandra Subotić je ispljuvala cimerku jer joj je iz najbolje namere skrenula pažnju da ne treba da se svađa sa Đeksonom. Svojim izjavama zgrozila je gledaoce rijalitija "Zadruga 2".

Zadruga 2: Aleksandra Subotić zgrozila gledaoce! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



U rijalitiju "Zadruga 2" slavila se repriza Nove godine, pa je tim povodom došao učesnik prve sezone reper Nemanja Đerić Đekson sa članovima svog muzičkog sastava "Kurtoazija", a njima su se pridružili Vojke Đans, Young Palk, kao i Gazda Paja.

U toku žurke došlo je do provokacija između Đeksona i Aleksandre Subotić, kada je ona želela da se sa njim verbalno obračuna. U jednom momentu Luna Đogani je skrenula pažnju Subotićevoj da se smiri, a ona je osula žestoku paljbu po njoj. Aleksandra je vikala na Lunu:

"Luna, odj*bi! Luna, na*uši se ku*ca!."

Nakon ovoga Aleksandra je došla do Davida, pa mu skrenula pažnju da ne ulazi u komunikaciju sa Lunom i tom prilikom izjavila nešto što je zaprepastilo gledaoce rijalitija "Zadruga 2":

"Onu ku*vetinu što uzima tuđe muževe i ura prste u du*e, nemoj da ti se obratila. Ova otimačica brakova što gura prste u d*pe, neka mi pu* ku*ac."

Ovim je Aleksandra na sebe navukla gnev određenog dela gledalaca, koji su svojim negativnim komentarima na račun nje same, ali i njenog novog postupka zapalili društvene mreže! Kako gledaoci komentarišu Aleksandra je poslednja osoba koja treba da govori ovako nešto o Luni, budući da je, dok je bila maloletna, svojoj rođenoj majci Ljubi Pantović otela dečka i sa njim napravila dete.

Subotićeva je bila u vezi sa Aleksandrom Čabarkapom, tadašnjim dečkom svoje majke koja je boravila u rijalitiju "Farma" i nije bila svesna šta joj ćerka radi iza leđa. Aleksandra je u međuvremenu zatrudnela i maminom dečku Čabarkapi rodila ćerku.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>