Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Jeziva scena!!! Miki Đuričić udarao sebe kamenom u glavu! (VIDEO)

Miki Đuričić je po zadatku Drveta mudrosti priredio iznenađenje Suzani Perović i izjavio joj ljubav uz podršku zadrugara, a zatim jeziva scena! Miki Đuričić udarao sebe kamenom u glavu! 

Zadruga 2: Jeziva scena!!! Miki Đuričić udarao sebe kamenom u glavu! (VIDEO) Screenshoot / Video



Ovo dvoje zadrugara su nakon toga i zaplesali, ali Suzani je bilo i te kako neprijatno, te je želela da prekine ples pričajući da mora da skuva kafu. Mikija je ovo veoma povredilo, te joj je očitao lekciju kako ga nepoštuje, a ona se pravdala da se ceo dan oseća potišteno zbog porodice. Đuričić je odjednom planuo, pa počeo da viče. Suzana je pričala:

"Miki, znaš kako ja funkcionišem. Sedi ovde da piješ kafu. Ne možeš da se dereš na mene, jer znaš u kakvom sam stanju. Opet mešaš babe i žabe, ovo je posao. Ja sam ceo dan neraspoložena zbog svoje porodice."

Miki se nervirao:

"Tokom igre si pet puta rekla kako moraš da kuvaš kafu. Moraš da budeš samokritična. Ovog puta si pokvarila sve. Ja ti ništa neću govoriti."

Suzana je Mikija dovela do ludila, pa je uzeo predmet koji liči na kamen, i počeo da se udara po glavi, a potom zgrabio šolju sa stola i bacio je sve vreme vičući na Perovićevu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>