Zadruga

Parovi

Mirko Gavrić budući zadrugar tvrdi - do 33. godine sam radio svašta!

U prvom izdanju emisije "Magazin IN" , u novoj sezoni Sanja Marinković je ugostila neke od budućih zadrugara. Mirko Gavrić budući zadrugar tvrdi "do 33. godine sam radio svašta!"

Mirko Gavrić budući zadrugar tvrdi - do 33. godine sam radio svašta! Foto: Instagram



Sanja Marinković je u prvom izdanju svoje emisije u novoj sezoni ugostila neke buduće stanovnike "Zadruge 2", Lunu Đogani, Mirka Gavrića i porodicu Vasić. U studiju "Magazina IN" bila je prisutna i supruga Mirka Gavrića pevačica Dragana Rakčević koja je sedela u publici, a ona je u jednom trenutku veoma zapala za oko Radi Vasić pa je imala i opasku:

"Samo Gavriću, šteta što ostavljaš ovako lepu ženu kod kuće. Pazi dok si u Zadruzi da neko ne uhvati tvoju ribu, prava je lepotica!"

Gavrić je Radi naravno odgovorio:

"Ja verujem u svoju suprugu gospođa Rado. Nas dvoje imamo jedan specifičan odnos. Mi smo pre svega najbolji prijatelji, potpuno poverenje imamo... Automatski to dosta govori kakvo mišljenje i stav imamo oboje o braku. Ja sam neko ko je sa 33 godine odlučio da se oženi, do 33. godine sam svašta radio."

Podsetimo se, na svadbi Mirka Gavrića i Dragane Rakčević, upoznali su se Luna Đogani i Slobodan Radanović, koji su u prvoj sezoni "Zadruge" bili u emotivnoj vezi.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>