Zadruga

Parovi

Zadruga: Miljana Kulić u Kliničkom centru - nije osetila da se beba mrda! Lekari joj uradili...

Miljana Kulić je napravila dramu u Kliničkom centru u Nišu kada je u subotu, dva sata posle ponoći, upala na odeljenje urgentne medicine tvrdeći da njena beba u stomaku nije živa.

Zadruga: Miljana Kulić u Kliničkom centru - nije osetila da se beba mrda! Lekari joj uradili... Foto: Youtube Printscreen




Kako se bliži termin porođaja, kontroverzna Nišlijka sve više je uspaničena i uplašena jer ne zna kako će proteći carski rez i da li će imati komplikacija nakon operacije.

Zbog toga je često van sebe i ishitreno reaguje čak i za najbezazlenije stvari, kao što se desilo pre dva dana u niškoj bolnici. Medicinsko osoblje koje je bilo dežurno za vikend u toj ustanovi dobro će zapamtiti Kulićkin dolazak i frku koju je tada napravila.

- Miljana se u subotu kasno probudila, upala kod roditelja u sobu i usplahireno počela da viče: "Vodite me u bolnicu, moja beba se ne pomera!" Njena majka Marija pokušala je da je smiri, ali ništa nije vredelo. Potom je žena pozvala taksi i uputili su se u Klinički centar da bi je pregledali. Čim je ušla u čekaonicu, Miljana je počela na sav glas da jauče i zapomaže, molila je da joj spasu bebu. Sestre i dežurni lekari su dotrčali do nje da vide šta se dešava. Ona je samo ponavljala da se njena beba u stomaku već dugo ne pomera i da sluti na najgore, pa su je tada prebacili na odeljenje ginekologije. Tamo su joj uradili analize koje su pokazale da je sve u najboljem redu, Miljani su dali nešto za smirenje i pustili je da ide kući - kaže izvor blizak porodici Kulić.

Rijaliti zvezda je potvrdila ove navode.

- Da, istina je. U toku noći nisam osećala pokrete bebe, uspaničila sam se, pozvala taksi i odmah otišla u bolnicu. Lekari su me priključili na CTG i rekli da je sve sa bebom u najboljem redu i da su analize idealne. Uradili su mi i ultrazvuk i rekli da ne mogu konstantno da osećam pokrete jer se pri kraju termina beba umiri - ispričala je Miljana.

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>