Svet

Region

Julia Roberts dobila 1.500.000 dolara za 45 sekundi (Video)

Američka glumica Julia Roberts nedavno je snimila reklamu za italijansku kompaniju Lavazza koja proizvodi kafu. Za snimak koji traje 45 sekundi i u kojoj nema teksta holivudska zvezda dobila je preko milijun i po dolara.

 Julia Roberts dobila 1.500.000 dolara za 45 sekundi (Video)



Julia Roberts u promotivnom materijalu se pojavljuje u ulozi inspirisanoj Botticellijevom "Venerom", ali u oblacima, a snimak će se vrteti na italijanskoj televiziji tokom dolazećih praznika. Ne želi da se nasmeje umetniku koji je slika sve dok ne popije gutljaj kafe koju joj donose poznati italijanski zabavljači Paolo Bonolis i Luca Laurenti.

Tek kad popije kafu čuvena glumica se nasmeje i slikanje se nastavlja. Na kraju reklame Julia Roberts namigne u kameru.

Iako je moguće da se gospođa Roberts nije vratila samo zbog novca koji su joj ponudili za snimanje reklame za kafu, već i zbog lepote lokacija na kojima je snimala svoj zadnji film '"Jedi, moli, voli".

Majka troje dece i poznata širom sveta, Julia Roberts verovatno je samo pratila primer svog kolege Georgea Clooneyja koji je takođe nedavno snimio reklamu za Nesspreso, u kojoj dolazi pred vrata raja, a tamo ga dočekuje Sveti Petar kojega glumi John Malkovich.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>