Zadruga

Parovi

Zadruga: Divna se razbesnela, došlo je do guranja sa Macom! (VIDEO)

U toku pitanja novinara Divna Milanović je iznela da smatra kako je Maca Diskrecija kriva što je njen suprug Marko Kocić izbačen iz rijalitija "Zadruga". Divna se razbesnela, došlo je do guranja sa Macom!

Zadruga: Divna se razbesnela, došlo je do guranja sa Macom! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Maci se ovo uopšte nije svidelo, pa je od Divne zatražila da odmah skine njenu garderobu, kada je i došlo do guranja između nje dve. Nakon toga, Maca je počela da objašnjava: "Marko je govorio da ne voli Milana, ovog raspuklog č*ara. Nikada mu nisam obećala ribicu. Mi se tako zezamo. To je moj iskren odgovor. Ja Marka pozdravljam, želim mu sve najbolje". U raspravu se uključio i Miki Đuričić: " On je zbog tebe Divna izašao, ne zbog Mace! Niko nije budala! Za Markov odlazak kriva je njegova supruga! Ovo malo smeće se pere, zato što je ona kriva, kakva Maca. Maca je kriva za milion drugih stvari! Divna se zaljubila u Baneta! To je džukac neviđeni, prevarant, ali za Marka je kriva Divna koja se zaljubila u drugog muškarca". 

Maca smatra da je ona Divni pravi prijatelj, a da je ostali nagovaraju i govore joj šta da radi. Nakon ovoga su se uključili i ostali ukućani, a Milan je Macu nazvao prostitutkom. Kako se sve ovo izdešavalo možete pogledati u video snimku ispod teksta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>