Zadruga

Parovi

Zadruga: Vojke je smenjen. Neće im biti dobro zbog novog vođe! (VIDEO)

Vojke nije dugo zadržao funkciju vođe u rijalitiju "Zadruga", naime on je smenjen, a zadrugarima neće biti dobro zbog novog vođe. 

Zadruga: Vojke je smenjen. Neće im biti dobro zbog novog vođe! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Veliki šef, je uputio poslednje saopštenje pred početak nove igre. U ovom pismu on je čini se učinio veliku uslugu ovonedeljnom vođi Vladanu Vojnoviću Vojketu: "S obzirom na to da će Vojke biti 48 sati čuvar kaveza, neko od vas će morati da ga menja na  mestu vođe. Zato će sada Vojke izvući jedno ime i ta osoba će tokom ovog zadatka biti vd vođe i obavljaće sve zadatke koje vođa ima i moći će tokom zadatka boraviti u hotelu. Osim ovoga, sastanci će se tokom zadatka održati u radionici kako bi i čuvari pristustvovali čitanju pisma".

Vojketu je laknulo kada je čuo ovu za njega, radosnu vest, i samo je prokomentarisao: "Hvala Bogu". Istog momenta se latio biranju papirića koji su se nalazili u staklenoj činiji. Njegov mandat je preuzela Gordana Džehverović za koju se pretpostavlja da će odlično obavljati posao vođe ovih 48 časova, jer je i tek kako poznato da voli da zavodi red po kući. Gordana se našalila: "E sad ste je*ali čvorka". Zadrugari su po naređenju Velikog šefa ispraznili celu radionicu i u njoj je samo ostao kavez sa slatkišima. Ostale pojedinosti iz pisma možete pogledati u video snimku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>