Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 5. oktobar 2017. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 5. oktobar 2017. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 5. oktobar 2017. godine!



Ovan 21.3.- 20.4.

Umećete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove, a to vam je baš potrebno.Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život, iako vam možda neke stvari teško idu, držite se, to je za vaše dobro.Problemi sa zglobovima.

Bik 21.4.-21.5.

Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji.Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vas oraspoloži. Uživajte uz svog partnera!Osećate se dobro.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima.Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim greškama, svako ih pravi, zar ne?Pad imuniteta.

Rak 22.6. - 22.7.

Ponekad sve deluje relativno ili neobično. Zato nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska ili bez prethodne konsultacije sa bliskim saradnicima. Važno je da pravilno i iskreno odgovorite na nečija pitanja. Očekuje vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Uživajte u svemu onome što imate. Uzimajte vitamine.

Lav 23.7.- 22.8.

Opterećeni ste različitim obavezama, ali okolina očekuje da rešavate pitanja od zajedničkog interesa i da delujete dovoljno efikasno. Potrebno je da podvučete jasnu crtu. Imate utisak da voljena osoba ne razume vaše namere. Svako od vas je priča za sebe, ali sa tajanstvenim uvodom i neobičnim ponašanjem. Nervozni ste.

Devica 23.8. - 22.9.

Ne verujete u nečija ponovljena obećanja i zato tražite ubedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor. Budite promišljeniji pred saradnicima. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema osobi koja ima dobre namere. Partner ne može da vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili vidite. Na žalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe koje priželjkujete. Dobro se osećate.

Vaga 23.9. - 22.10.

Ukoliko vam je teško da ostvarite svoje poslovne namere, nemojte očekivati nemoguće rešenje već zatražite nečije dodatno razumevanje. Nema razloga da prikrivate istinu o stvarima koje postaju očigledne. Potrebna vam je partnerova podrška u različitim situacijama. Nečija pitanja u vama sve češće podstiču emotivnu nelagodnost ili loš predosećaj. Izbegavajte neumerenost. Uzimajte više tečnosti.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Bez obzira na vašu snalažljivost u poslovnim susretima, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu početnu procenu. Potrebno je da korigujete svoje prvobitne stavove u dogovoru sa bliskim saradnicima. Suviše brinete bez razloga. Partner trenutno ne želi da vam poverava svoje misli. Budite dovoljno strpljivi i taktični. Pre ili kasnije, shvatićete na koji način možete da rešite problem koji imate. Dobro se osećate.
Važno je da ispoštujete zajedničke dogovore i da ostanete dosledni u svojim izjavama. Nema potrebe da činite nove prekršaje koji mogu da vas kompromituju pred saradnicima. Partner insistira na nekim zajedničkim promenama. Morate imati dovoljno razumevanja. Nepotrebno se opterećujete emotivnim sumnjama. Jasno vam je da ne možete promeniti nečiju odluku. Dobro se osećate.

Jarac 22.12.- 19.1.

Ukoliko previše verujete u nečiju priču, očekuje vas nova zamka ili poslovni promašaj. Sačuvajte dodatnu meru opreza u nepoznatim situacijama i budite umereniji u svojim očekivanjima. Stalo vam je da rešite nesporazum koji imate u odnosu sa voljenom osobom, ali pribojavate se od novih komplikacija. Ne budite suviše strogi prema svom partneru. Problemi sa zglobovima.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak.Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti.Nesanica.

Ribe 20.2.- 20.3.

Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez.Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.Više se odmarajte.


Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com

Povezane vesti:


>