Region

Svet

Siniša Medić: Zorana je dobila odliv zbog Jelene

Prilikom povratka sa pijace pevačica Zorana Pavić dobila je odliv i strašne bolove, pa je morala da zatraži pomoć lekara. Međutim, njen prijatelj Siniša Medić smatra da je za to kriv konflikt s Jelenom Stožinić.

Siniša Medić: Zorana je dobila odliv zbog Jelene



"Zorani se sve nakupilo, a kulminiralo je sukobom sa Jelenom. Tamo su već 60 dana, tako da se, nažalost, ovako nešto i očekivalo. Ona nije konfliktna ličnost, ali to ne znači da nema dušu, osećanja i da je neke stvari ne bole. Dosta stvari je na imanju povredilo, uvredilo, a vrhunac je bio odlazak na pijacu i prepirka s gazdaricom. Zorana nije kriva za to što se desilo manekenki s onim ljudima. Niko ne može da utiče na to kako će neko da iskaže ljubav i podršku", rekao  pevačicin drug.

Naime, iako se nakon dolaska sa pijace Zorana Pavić ceo sat zadržala kod lekara, ovonedeljna gazdarica rekla je da sumnja u njenu bolest.

"Nisam sigurna u Zoraninu bolest. Lako može da se desi da ljudi nekada hoće da naprave žrtve od sebe", rekla je Jelena, iako je znala da je Pavićeva morala da ode kod lekara.

"Imala sam strašan odliv i baš sam se ulašila. Pogotovo jer sam imala bolest koja je povezana s tim, a Jelena više nema stav, ona je bezobrazna! Menja društvo na svakih petnaest dana", izjavila je Zorana. Kada je pevačica završila pregled kog lekara, bila je smirenija, ali joj je strogo zabranjen veliki fizički napor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>