Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Saška nasrnula na Smilju! VIDEO

U Zadruzi svađe, uvrede i fizički napadi postali su svakodnevnica, pa nikoga nije začudilo što su danas zaratile Saška Karan i Smilja Janković.

ZADRUGA: Saška nasrnula na Smilju! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Kako je situacija sa novcem u "Zadruzi" izuzetno napeta, nije bilo moguće izbeći sukobe po tom pitanju. Danas je podeljen nedeljni džeparac, a odmah se pojavilo, sada već svakodnevno, pitanje "Ko je kome uzeo pare". Smilja Janković ubeđena je da je Saška Karan uzela deo koji joj ne pripada, a bila je vrlo uporna da to svima i dokaže. Ona je zato počela da viče na sav glas kako je Saška lopov i kleptoman. - Smrdiš! Bazdi ti iz usta! Prljava si, idi se istuširaj spodobo jedna - bile su samo neke od uvreda koje je Saška uputila Smilji.

Smilja Saški, naravno, nije ostala dužna tako da je nastalo glasno prepucavanje između ove dve učesnice. U jednom momentu Smilja je počela da proziva i Saškinu porodicu i da joj pominje ćerku, što je Sašku dovelo do ludila tako da ju je fizički napala. Tada je reagovalo i obezbeđenje, a na kraju je Smilja završila polivena kafom.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>