Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Lepi Mića napravio HAOS! Skočio na sto i nasrnuo na Smilju! Žiža plakala i zvala policiju! VIDEO

Zadruga je počela veoma burno, a već smo videli i dve tuče, a večeras je Lepi Mića opet napravio haos i nasrnuo na Smilju Janković.

ZADRUGA: Lepi Mića napravio HAOS! Skočio na sto i nasrnuo na Smilju! Žiža plakala i zvala policiju! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



U rijalitiju Zadruga večeras je bio sastanak za stolom kada su takmičari komentarisali pismo Velikog Šefa. On je napisao da je razočaran jer su neki takmičari danas krali u prodavnici. Ovo je bio povod da se povede raspravka za stolom. Dok je Mića pričao, Smilja mu je konstantno upadala u reč. Ovo je iznerviralo Miću koji je skočio na sto i nasrnuo na Smilju, koju je prvo nekoliko puta ispolivao što je ona mirno podnela, rekavši da slobodno može još ako želi. Onda je Mića pukao i prišao hemičarki koju je počeo da vuče i davi, dok je ona zapomagala, a obezbeđenje je uletelo i razdvojilo ih. U tom momentu Žiža Stojanović je ponovo počela da plače i priča u bubicu: - Policija! Molim vas dođite policija! Ovde se ljudi ubijaju - vrištala je Žiža.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>