Region

Svet

Region

Anabel 2: Stvaranje zla i u našim bioskopima! VIDEO

Ako ste jedni od onih kojima je lutka Anabel prirasla srcu, čeka vas zanimljivo iznenađenje u novom nastavku jer još uvek ne znamo koja se prava priča krije iza njenog nastanka. Mi ćemo vam danas otkriti mali deo toga a na kompletnu priču morate da sačekate još nedelju dana.

Anabel 2: Stvaranje zla  i u našim bioskopima! VIDEO Foto: Promo



Novi film iz serijala Prizivanje obećava još jednu zastrašujuću priču, ako ćete se uopšte usuditi pogledati film. Film Anabel je 2014. godine postigla odličan uspeh u bioskopima  i zaradila fantastičnih 257 miliona  dolara širom sveta.  Priča nas u ovom filmu vodi nekoliko godina nakon tragične smrti ćerke  lutkara i njegove supruge koji u kuću primaju časnu sestru i nekoliko devojčica iz sirotišta. Svi će oni uskoro nastradati od lutkareve opasne lutke Anabel...

U glavnim ulogama su Miranda Otto, Javier Botet i Stephanie Sigman; a u ostalim Talitha Bateman, Lulu Wilson, Philippa Coulthard, Grace Fulton, Lou Lou Safran, Samara Lee i Tayler Buck. Režiju potpisuje David F. Sandberg, a scenario Gary Dauberman.

Anabel 2 u Srbiji će te gledati pof nazivom  Anabel 2: Stvaranje zla  i u našim bioskopima  će se naći za nedelju dana, tačnije 10.08. a u distribuciji Blitz Film-a.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>