Region

Svet

Peja: Katarina, glupa si!

Posle Hasana Dudića koji je posle svađe  između Vendi i Zlate stao u zaštitu svoje bivše supruge na farmi stao je i Zoran Pejić. Odmah posle svađe Zlate i Katarine, koja je usledila nakon što joj je Katarina dala štapić i nazvala je licemerom, voditelj je isprozivao Živkovićevu, rekavši joj da je glupa.

Peja: Katarina, glupa si!



Naime, u trenutku kada su se Zlata i Kaća svađale u kuhinji, Peja je prošao i ubacio se u razgovor. "Kaća, glupa si! Baš glupa! Loša ti je učiteljica", dobacio je Peja, na šta je Živkovićeva pokušala da se odbrani. "Šta ti dobacuješ? Videćeš kad izađeš sve! Jedva čekam! Poltrončino jedna, možeš otac da mi budeš. I šta ti imaš da se mešaš u moj razgovor i dobacuješ", vikala je Katarina uz suze, dok je Pejić njene reči samo ignorisao i nastavio svojim putem.

Podsećanja radi, čitav nesporazum nastao je kada je Vesna Vukelić uspela da ubedi Katarinu da joj Zlata nije prijatelj, jer joj je dala štapić i nominovala za izbacivanje, da bi se potom pretvarala da joj je drago što ju je publika u baražu vratila u rijaliti.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Peja

Povezane vesti:


>