Region

Svet

Zoran Pejić Peja razveo se od 25 godina mlađe supruge Dragane uz kaficu!

Voditelj Zoran Pejić Peja razveo se od 25 godina mlađe supruge Dragane i to uz kaficu! Sada je i sam voditelj odlučio da javno progovori o tome...

Zoran Pejić Peja razveo se od 25 godina mlađe supruge Dragane uz kaficu! Screenshoot/Youtube


Peja se razveo posle pet godina braka i sada je javno rešio da progovori o svemu tome:


"Evo i zvanične objave sa moje strane, drage moje kolege novinari bili ste strpljivi. Želim da vas obavestim da već četiri meseca Dragana i ja ne živimo zajedno, rastali smo se. Rastali smo se uz jednu kaficu, seli smo ujutru i svako je krenuo svojim životom. Ne zamerite što je ovako javno govorim, ali da ne bih svima objašnjavao pojedinačno. Nema tu nikakvog prljavog veša, ničeg lošeg, rastali smo se kao veliki prijatelji i drugari." rekao je Zoran Pejić Peja, a prenosi Grand magazin.
Peja je ranije priznao da bi voleo da on i Dragana dobiju bebu:


"Voleo bih da imamo bebu. Najveća sreća i najveći uspeh u životu su deca. Ja sam moje roditelje obradovao, jer sam postao čovek, nisam postao prevarant i probisvet. Tako bih i ja bio srećan da moja deca u budućnosti budu poštena i dobrti ljudi. To je uspeh."


Peja je u emisiji "Exkluziv" ranije ispričao čime su jedno drugo častili:


"Njena je želja bila da ona meni pokloni zube, a moja želja je da ona uradi grudi. Ona je ispunila moje želje posle godinu dana, a ja sada ispunjavam njene."- rekao je Peja koji je izabrao i veličinu grudi.

Soda bikarbona kao zamena za šampon! Pravilno korišćenje!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>