Region

Svet

Milica Dabović trudna: Dečko je ostavio!

Milica Dabović nalazi se u četvrtom mesecu trudnoće. Iako će ispuniti svoju najvaeću želju i ostvariti se u ulozi majke, bivša košarkašica će dete gajiti sama.

Milica Dabović trudna: Dečko je ostavio! Foto: Instagram/MIlica Dabovic



Naime, Milica je nedavno raskinula višemesečnu vezu sa Vukom, sa kojim je čak najavljivala i venčanje, ali po svemu sudeći, njihov odnos postao je veoma zategnut, te su se razišli. Prema pisanju Srpskog Telegrafa, košarkašica je stupila u kontakt sa bivšim dečkom, kome je saopštila radosne vesti, misleći da će ih to zbližiti, ali onda je usledio šok:

"Milica je pre mesec dana saznala da je trudna, međutim, potpunu sreću pokvarila je činjenica da ju je, malo pre tog saznanja, ostavio dečko Vuk sa kojim je bila u vezi. Ona ga je pozvala kad je saznala da je trudna, misleći da će ih srećne vesti ponovo zbližiti, ali to se nije desilo. Vuk joj je obećao da će da vodi računa o njihovom detetu i da će preuzeti apsolutnu odgovornost, ali da ne želi da se miri sa njom", navodi izvor Srpskog Telegrafa i dodaje:

"Milicu je ovakav Vukov stav veoma potresao i razočarao. Ona je mislila da će dolazak bebe na svet njih dvoje zbližiti i da će pružiti još jednu šansu svojoj ljubavi. Kako do toga nije došlo, Milica je spakovala kofere i otputovala sa drugaricom u Barselonu, da bi izbegla stres i nerviranje zbog definitivnog raskida", zaključio je izvor.



Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>