Region

Svet

Andrijana Dabetić Anči se vraća na muzičku scenu

Pošto je na takmičanjima lepote osvojila mnogo lenti, pre osamnaest godina, Andrijana Dabetić Anči je odlučila da se posveti svojoj velikoj ljubavi, muzici i snimila je svoj prvi album. Sada, u godini kada njena karijera navršava punoletstvo, Anči se posle trogodišnje pauze odlučno vraća na estradu.

Andrijana Dabetić Anči se vraća na muzičku scenu



„Na moj rođendan, 15. juna pre tri godine je izašao moj šesti album ‘Dosta je bilo’. Te godine sam slavila petnaest godina od izlaska mog provog albuma, stavila sam na taj album petnaest pesama i bila uporna da se pojavi u prodaji 15. juna. Pre toga sam napravila pauzu dve-tri godine i onda sam rekla dosta je bilo pauze, idemo opet na pevanje, na nastupe i gostovanja."

"Ali sudbina je htela drugačije i po ko zna koji put u mom životu, sudbina je umešala prste i nasmijala se mojim planovima. Uprkos planovima za promocije i čitavu kampanju, ipak nije bilo ništa od toga jer sam u septembru saznala da sam trudna. Radila sam te godine do dočeka Nove godine i onda prestala s nastupima”, otkrila je Anči za "Svet", i dodala da je taj prekid trajao do ovog leta kada se vratila sa pesmom “Vila Vasojevka”. “Opet mi se neplaniramo desio i povratak na estradu, jer je pesma našla mene, tačnije autor pesme, moj drugar Zdravko Đuranović me je pozvao i rekao: "Vilo Vasojevko imam odličnu duetsku pesmu za nas!"

"Planirala sam povratak pevačkoj karijeri, ali ne sa ovakvom pesmom i posle velikog uspeha, definitivno više neću ništa da planiram”, veli Anči od koje možemo da očekujemo i nove pesme ali i album.

“Preslušavam pesme i ponuda je vrlo raznovrsna, neće mi biti teško da odlučim. Otvorena sam za saradnju i volela bih da čujem još pesama pre nego što odlučim, a kada me pesma dodirne nije bitno kom žanru pripada, sve dolazi u obzir. Poslednji album je bio moderan, a sada sam snimila etno pesmu, tako da ko zna šta ću sledeće snimiti. Iako je velika autorska kriza, mislim da ću naći ono što mi se dopada, jer uželela sam se pevanja i nastupa".

br />
Izvor: Svet<

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>