Region

Svet

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger otputovali u Nemačku!

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživaju u svojoj  ljubavi, a nakon što je nemački reprezentatvivac proveo nekoliko dana u Beogradu, odlučio je da našu najbolju teniserku povede sa sobom u Minhen.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger otputovali u Nemačku! Foto: Screenshot YouTube


 
Ana Ivanović upoznala Bastijana Švajnštajgera sa porodicom u Beogradu?!
Nakon vikenda koji su zajedno provelii u srpskoj prestonici Bastijan je odlučio da zajedno sa Anom otputuje u Nemačku, kako bi joj uzvratio gostoprimstvo i upoznao je sa svojom porodicom:

"Švajni je oduševljen Beogradom. Ana i njen brat Miloš potrudili su se da budu dobri domaćini. Vodili su ga na Zemunski kej, obišli su najpoznatije restorane, jeli srpsku tradicionalnu hranu, uživali uz zvuke naše muzike", rekao je izvor blizak Ani za Blic i dodao: 

"Većinu vremena proveli su u Aninom stanu u Novom Beogradu. Švajni čak nije upoznao ni njene roditelje, koji će sačekati sledeću priliku za ručak sa izabranikom svoje ćerke. Njihova veza veoma lepo napreduje, a Švajni će se potruditi da njen boravak u Nemačkoj bude idealan."

Pored privatne poseta, Anu prema rečima izvora očekuje i poslovni aganžman u Nemačkoj, te će naša teniserka snimiti reklamu za jednu poznatu sportsku marku. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs

Povezane vesti:


>