Region

Svet

Aca iz Amadeusa tuži Ivana Marinkovića zbog uvreda!

Nakon što je Ivan Marinković izjavio kako ga je Aleksandar Stanimirović pretukao i naneo mu teške telesne povrede, klavijaturista Amadeus benda odlučio je da tuži bivšeg farmera zbog niza uvreda i klevete koje je izneo u javnost.

Aca iz Amadeusa tuži Ivana Marinkovića zbog uvreda!


 
Ivan Marinković zapretio Aci Amadeusu: Strpaću te u zatvor!
Aca je za Blic izjavio, kako nema nikakve veze sa događajem u kome je Ivan Marinković pretučen i dodaje kako stoji iza svega što je ranije izjavljivao:

"Nemam veze sa tom tučom i sa batinama koje je Marinković dobio, ako ih je uopšte dobio. I ako i jeste bilo kako kaže, zašto onda ide od novinara do novinara i plače", rekao je Aca i dodao da će podneti tužbu protiv Ivana:
 
Ivan Marinković poručio Aci iz Amadeusa: Vrane su ti popile mozak!
"Svako ima pravo da govori i radi šta hoće, ali u svakom trenutku mora da bude svestan činjenice da će za to zakonski morati da odgovara", kaže muzičar za Blic i dodaje kako ne poznaje devojku, zbog koje je navodno došlo do sukoba:

 
Aca iz Amadeusa progovorio o incidentu: Nisam pretukao Ivana Marinkovića!
"Video sam njenu fotografiju u vašim novinama na kojoj su njih dvoje zajedno, ali ja sa njom nemam nikakve veze. Neka me ne uvlači više u te priče jer me to ne zanima. Za sve postoje nadležne institucije i smatram da ovo nije način da se nekome obratite. Ponavljam, ako me budu pozvali na razgovor u stanicu policije, rado ću se odazvati i odgovoriti na sva njihova pitanja, ali njemu da odgovaram putem medija, zaista ne želim.", zaključio je Stanimirović.

Autor: J.B.
Foto:Facebook/Aca Amadeus Treci profil

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>