Region

Svet

Jovan Marić: Biće seksa u "Parovima"

Uskoro bi u Srbiji sa emitovanjem trebao da počne novi reality show "Parovi". U ovom showu učestvovaće supružnici iz javnog života, koji će provesti tri meseca u luksuznoj vili u Beogradu.

Jovan Marić: Biće seksa u



Prema rečima psihijatara Jovana Marića, koji je deo ekipe novog rialitiya, kaže da bi po prvi put gledaocima mogao da pripređen seks pred kamerama.

"Uvek sam tamo gde mogu da aktiviram svoju profesiju psihologa, a naročito seksologa kada je ovaj rijaliti u pitanju. Tri meseca, koliko će poznati parovi biti zatvoreni, mnogo je dug period da bi apstinirali. Tu može doći i do problema u njihovom odnosu, a sigurno će biti i flertovanja sa strane. Biće niskih udaraca i muvanja do ko zna koje granice, što će s druge strane publici biti interesantno. Ja sam želeo da im se obezbedi soba u kojoj bi mogli da vode ljubav a da ih ne snimaju kamere, što bi se zasluživalo nekom igricom ili glasovima publike. Ipak su to mladi ljudi koji se privlače i teško da će izdržati bez seksa" rekao je Marić.

Ostaje da vidimo da li će učesnici ovog realitya biti hrabriji od onih iz "Farme"’ ili "Velikog brata", koji su samo nagoveštavali da se po pitanju seksa nešto dešava, skrivajući se ispod pokrivača ili u uglovima prostorija koje kamere ne mogu da uhvate.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>