Region

Svet

Otac Tanje Savić iznenađen ćerkinom promenom: Nije ovo naša Tanja! (Foto)

Jedna od glavnih tema u medijima poslednjih nekoliko dana je potpuno novi imidž Tanje Savić, koji ju je toliko promenio da čak i njeni roditelji ne mogu da je prepoznaju.

Otac Tanje Savić iznenađen ćerkinom promenom: Nije ovo naša Tanja! (Foto)


 
Tanja Savić i Darko Lazić snimili spot za duetsku pesmu, pogledajte prve fotografije! (Foto)
Tanja Savić je privukla veliku pažnju novom frizurom, ali i stajlingom, koji je prvo promovisala na jednom događaju na kojem se pojavila u providnoj crnoj haljini, a zatim i na snimanju spota dueta sa Darkom Lazićem, u kojem nosi kožne helanke i uske korsete. Sasvim drugačije od onoga na šta nas je pevačica do sada navikla, kada je nosila nešto umerenije odevne kombinacije.

 
Tanja Savić otkrila šta zaista misli o sebi i svom fizičkom izgledu!
"Tanja je moja i lepa je kao lutka. U novinama sam video da se drugačije oblači i da je promenila kosu. Nije to naša Tanja! Ali verovatno tako treba. Ne znam ja! Sve se tako oblače, pa mora i ona", rekao je Tanjin otac, takođe iznenađen ćerkinom drastičnom promenom i ujedno potvrdio za "Alo" da su izgladili nedavne nesuglasice oko imovine.

S druge strane, Tanja je nedavno izjavila u jednoj emisiji da se ona nikada ne bi odlučila na ovakav stajling, ali da je promenu prihvatila na nagovor saradnika kako bi bila u korak sa vremenom te da se njenom suprugu dopada ovakva doza provokativnosti.


Foto: Facebook/Tanja Savic

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Ilustracija / Facebook/Tanja Savic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>