Region

Svet

Vodimo vas na Foam Fest: Osvojite ulaznice za večerašnji spektakl na Adi!

Portal Svet Plus svojim čitaocima poklanja ulaznice za večerašnji spektakl, šesti po redu Belgrade Foam Fest, prvi put ove godine na Adi Ciganliji.

Vodimo vas na Foam Fest: Osvojite ulaznice za večerašnji spektakl na Adi!Više hiljada mladih ljudi spremnih za prvoklasan provod već je obezbedilo karte za večerašnji, šesti po redu Foam Fest, a ukoliko vi još niste - evo idealne prilike!

Naš portal omogućiće vam da prisustvujete odličnom provodu i izuzetnoj atmosferi na Adi Ciganliji, a da bi osvojili dve ulaznice potrebno je samo da budete brzi i pošaljete ime, prezime i broj kontakt telefona na email naše redakcije [email protected]

Odlični haus setovi, desetine seksi devojaka, jedinstven svetlosno-zvučni spektakl okupan hektolitrima pene samo su delić festivala koji će u subotu, tačno u 18 časova početi na Savskom jezeru sa makiške strane, i trajati do šest časova ujutru narednog dana. Kako i vreme ide na ruku organizatorima, veruje se da će ovo biti najbolji Foam Fest do sada, a program festivala odvijaće se na tri stejdža: Mejn i RNB stejdž, i kao novitet Sajlent stejdž.

Detaljnije o programu i satnici Foam Festa pogledajte ovde.

Autor: B.B.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>