Region

Svet

Tina Ivanović: Žao mi je zbog vatanja!

Iako je nedavno napustila imanje u Lisovićima zbog porodičnih problema,  Tina Ivanović ne krije suze zbog raznoraznih natpisa koje je videla u novinama.

Tina Ivanović: Žao mi je zbog vatanja!



Tina kaže da je svojim učešćem zadovoljna ali se kaje zbog pipkanja u pijanom stanju sa manekenkom Jelenom. "Živ sam čovek i neka mi svi oproste, pogrešila sam! To štipkanje i pipkanje je bilo zezanje i, s malo alkohola, to je bio moj izduvni ventil! Sve je ovo šou biznis, a meni je drago što je i moj Zvezdan to razumeo" izjavila je Tina po izlasku sa Farme, i dodaje da ju je sin Danijel podržao i razumeo i da je sve u redu.

Tina je napustila Lisović zbog iznenadne bolesti oca, jer ne bi podnela da se nešto dogodi roditeljima a da ona nije tu uz njih. Tinina majka je razočarana Vendinim ponašanjem ali kako kaže, Vendi je poznata po skandalima.

O svađi sa Vendi Tina nema nikakav komentar i naglašava da je Vendi završila za sva vremena, ali na koji način ne zna se još uvek.

"Svi znaju ko je Vendi i da ona ne može nikome da priča o moralu! Da je krenula na mene, udarila bih je vrlo rado. Ona je crni đavo!", kaže Ivanovićeva za kraj, uz dodatak da su joj najveći favoriti Ekrem Jevrić i Zlata Petrović.

Viber

Izvor: Svet Plus


>