Region

Svet

Region

Povratak u Oz - novi film o čarobnoj zemlji stiže u avgustu (Video)

Ovog avgusta nam u bioskope dolazi nastavak jedne od napopularnijih bajki za decu i odrasle. Stara priča o devojčici Doroti, Strašilu, Limenom Čoveku i malom psu Totu ponovo oživljava na velikom ekranu, ali ovoga puta u 3D-u.

Povratak u Oz - novi film o čarobnoj zemlji stiže u avgustu (Video)



"Povratak u Oz" naziv je novog animiranog 3D spektakla. U ovom filmu Doroti se vraća u čarobnu zemlju preko duge, nakon što shvati da je Kanzas u potpunosti opustošen i da su se svi likovi iz njega iselili. Sa njom se u Oz vraća i verni Toto, a žutim opekama ponovo će odzvanjati smeh vesele družine koja će doživeti nove avanture u zemlji u kojoj su se upoznali.

Pored zanimljive priče, film krasi i predivna simfonijska muzika koju je komponovao Tobi Ču (Šrek, Narnija). Muzika filmu daje magiju koja će Vam ispuniti srca i povesti vas preko duge do magičnog Oza!

Ovom prilikom vam ekskluzivno predstavljamo originalnu pesmu iz filma "Složno sad" otpevanu za sve nas na srpskom jeziku. Numeru su zajedničkim snagama izveli naši najpoznatiji glumci: Tamara Dragičević , Radovan Vujović, Nina Janković, Ivana Popović i Miloš Samolov.

 
Autor: B.B.
Foto: Blitz Film&Video

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>