Region

Svet

Muž Snežane Dakić Mikić otkrio pravu istinu o razvodu

Nakon što je objavljeno da se voditeljka Snežana Dakić Mikić i njen suprug Vladimir razvode i da je razlog tome preljuba sa njegove strane, odnosno da je vara sa mlađom ljubavnicom, suprug poznate voditeljke odlučio je prekine sve spekulacije i objasni razlog njihovog rastanka.

Muž Snežane Dakić Mikić otkrio pravu istinu o razvodu


 
Snežana Dakić Mikić se opušta u San Tropeu, a podrška za razvod stiže od najbližih prijatelja! (Foto)
"Odluka da se rastanemo nije se dogodila preko noći. Jednostavno, neke stvari ne funkcionišu, dolazi do sve većeg nerazumevanja i ljudi se udalje jedni od drugih. Ceo proces razvoda biće okončan nakon godišnjih odmora. Formalno starateljstvo nad Laurom pripašće Snežani, uz dogovor da se zajedno staramo o njoj. Oko imovine nema problema. Sva zajednička imovina koju smo stekli pripašće Snežani i Lauri. Naravno, ja ću im i dalje pomagati finansijski", izjavio je za Informer Vladimir i dodao:

"Pojavilo se dosta tekstova sa neproverenim informacijama. Svako zna da sam uz Snežanu bio kada se razbolela, da smo zajedno putovali i bili u Nemačkoj. Naš emotivni odnos je, s druge strane, naša privatna stvar".

Iako su odlučili da se rastanu, Vladimir kaže da su on i Snežana ostali u prijateljskim odnosima: "Nas dvoje smo se dogovorili i obećali jedno drugome da ćemo biti prijatelji kakvi smo bili sve vreme našeg zajedničkog života. I dalje ćemo pomagati jedno drugome i to ne samo oko stvari koje se tiču samo Laure", zaključio je Mikić.

Autor: J.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Damir Dervišagić

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>