Region

Svet

Sandra Meljničenko napustila reviju zbog Nikole Lazetića

Pošto je zakasnila na reviju Suzane Perić, supruga ruskog milijardera i ex Modelsica Sandra Meljničenko je doživela jednu neprijatnost.

Sandra Meljničenko napustila reviju zbog Nikole Lazetića



Naime, manekenka je kao metak izašla iz "Dome garde" u Topčideru pošto nije naišla na razumevanje hostese. U pratnji četvorice telohranitelja, prelepa Sandra je očekivala od hostese da je uputi na njeno mesto, ali ono je već bilo zauzeto. Na tom mestu je sedeo  Nikola Lazetić koji je bio u pratnji svoje devojke Sonje Marić.

Modelsica se obratila jednoj od hostesa tražeći odgovor na pitanje zašto je njeno mesto zauzeto, na šta joj je ova ljubazno odgovorila da potraži drugu stolicu.

Uz primetan revolt i pratnju telohranitelja Sandra je napustila Dom garde, dok je Lazetić sedeo mirno i čekao početak modnog defilea. "Veliki sam prijatelj sa Suzanom Perić, koja me je pozvala na reviju, dobio sam pozivnice s numerisanim mestima i moja devojka i ja smo seli na ta sedišta. Iskreno, zaista nisam primetio gospođu Meljničenko i niko me nije zamolio da ustanem. Koliko smo poštovali red, iako je vladala neverovatna gužva, govori i to što smo došli s prijateljima čija su mesta bila odvojena od naših, ali smo ispoštovali to i sedeli razdvojeni - rekao je Nikola Lazetić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>