Ljubav

Style

Znate li zašto nikada ne treba da otkrivate broj seksualnih partnera?

Autorka brojnih romana na temu seksualnih odnosa Trejsi Koks savetuje žene da ne treba otkrivati broj seksualnih partnera sadašnjem partneru, kao i da ne treba lagati već jednostavno ne spominjati.

Znate li zašto nikada ne treba da otkrivate broj seksualnih partnera?



Trejsi kaže da većina žena koje navrše 30 godina odgovore da su spavale sa 10 partnera. Odgovor se ne menja ni kada su deceniju starije ili su imale nekoliko ozbiljnih veza od tada. Prema nedavnim istraživanjima prosečan broj partnera tokom života je osam u ženskom slučaju, a kod muškarca 12.

Ipak, Trejsi smatra da svođenje seksualnih iskustava na jednu brojku ne sme da postoji, jer u muškim očima ženu čini promiskuitetnom.

"Jedna žena je imala 26 partnera, što znači dva godišnje od svoje 17 godine i uglavnom je bila singl. Druga žena je za vreme godišnjeg odmora spavala s osam muškaraca dok je njen suprug ostao kod kuće", objasnila je Trejsi razliku među njima dodajući da sirovim brojem partnera brišete emocije i okolnosti u kojima su vam se oni i desili.

Smatrajući da će vas osuđivati koji god broj da date, Trejsi savetuje da na ovo pitanje nikada ne dajete odgovor bilo da ga postavlja partner, prijatelj ili roditelj (izuzetak su psiholog ili ginekolog).

Autor: M.P.
Izvor: B92.net/Super Žena
Foto: imagerymajestic/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>