Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila pada u depresiju nakon saznanja da je Bedirhan otet! Dilaver se u bolnici bori za život! (Foto)

Esma i Berzan sprovode svoj plan. Boran u bolnici saznaje od lekara da Dilaver stalno spominje Esmino ime i shvata, da mu je porodica u opasnosti. Esma se pojavljuje ispred kuće porodice Gendžo i od Ajše otima Bedirhana.

Serija Sila večeras: Sila pada u depresiju nakon saznanja da je Bedirhan otet! Dilaver se u bolnici bori za život! (Foto)


 
Serija Sila večeras: Bedirhan je otet, život Boranovog i Silinog sina je u Esminim rukama! (Foto)
Sila i Boran dolaze kući i saznaju da im je sin otet. Šokirani situacijom pokušavaju da nađu pravi način, kako bi saznali šta se zaista dogodilo i ko je to učinio. Ajše prepričava ceo događaj i otkriva, da je Esma otela Bedirhana. Očajna Sila pada u depresiju i moli Borana da ga pronađe.

Berzan koji je navodno pomogao Esmi u otmici, okreće joj leđa i uzima Bedirhana kod sebe. Kada je shvatila da je prevario, Esma počinje da viče na njega i govori mu kako će platiti za ovo što je uradio. Ajše krivi sebe za otmicu  Bedirhana.

Dilaver se nakon nesreće u bolnici bori za život, nakon tragedije koja je zadesila njegovog sina, Zinar od Umu saznaje, da je Esma kidnapovala Bedirhana. Očajni aga, pokušava da sazna, gde se nalazi žena, kojoj je želeo da pomogne nakon smrti njegovog sina Džihana.



Boran počinje da sumnja da je i Berzan umešan u otmicu njegovog sina. Iako je Bedirhan u njegovim rukama, Berzan ne želi da mu otkrije istinu, dolazi do novog obračuna....

Autor: J.B.
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>