Region

Svet

Region

Urnebesna komedija Udar ljubavi od 19. juna u bioskopima (Video)

Od četvrtka 19. juna na redovnom bioskopskom repertoaru naći će se film "Udar ljubavi" (Love Punch) sa Pirsom Brosnanom i Emom Tomson u glavnim ulogama, a u režiji Džoela Hopkinsa koji je režirao i čuvene komedije "Šta možeš danas, ostavi za sutra" i "Jorge".

Urnebesna komedija Udar ljubavi od 19. juna u bioskopima (Video)



Proslavljena dvostruka Oskarovka, Ema Tompson, i šarmantni Pirs Brosnan prvi put su zajedno u urnebesnoj komediji koja će vas ostaviti bez daha. "Udar ljubavi" je prava mešavina romantične komedije, slepstika i akcije koja će vas ostaviti prikovane za sedišta u bioskopu, ali i poboljšati raspoloženje i ulepšati vam veče.



Sredovečni razvedeni preduzetnik, Ričard, raduje se svojoj penziji i ulasku u miran i bezbrižni deo života. Ali, poslednjeg dana na poslu doživljava neprijatno iznenađenje kad sazna da je žrtva prevare i da mu je nestao novac iz penzionog fonda. Uz pomoć bivše žene Kejt (Emma Thompson) uhvatiće se u koštac sa prevarantima, ali će pokušati da smisli način kako da se dočepa novca za život...

U filmu pored Brosnana i Tompsonove igraju i: Timothy Spall (Harry Potter, Alisa u Zemlji čuda, Nebo boje vanile), i lepotica Eleonor Matsura.

Pogledajte trejler:

 
Autor: B.B.
Foto: Blitz Film&Video

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>