Region

Svet

Tom Džons u Beogradu svojim glasom i šarmom oduševio publiku u Kombank Areni!

Tom Džons održao je koncert u Kombank Areni pred svojom vernom publikom koja ga je podržala i u Beogradu, a pevač je i ovog puta opravdao očekivanja i prisutnima priredio veče koje će ostati u lepom sećanju.

Tom Džons u Beogradu svojim glasom i šarmom oduševio publiku u Kombank Areni!



Vrhunska tehnika u službi moćnog glasa Toma Džonsa u Areni! (Video)
Sem što Tom Džons ima veliki broj fanova iz Srbije, još u redovima koji su se stvarali na ulazima u Kombank Arenu moglo se čuti da je u publici i veliki broj stranaca koji su došli da uživaju u specifičnom glasu ovog 74-godišnjeg zavodnika. Tom Džons održao je koncert u Beogradu pre pet godina kada je obećao publici još jedan susret. Svoje obećanje je ispunio, a dvosatni spektakl koji je priredio ove godine odisao je prijatnom atmosferom i pozitivnim raspoloženjem koje je pevač preneo na svoje fanove.

Širom arene orili su se aplauzi posle svake pesme, a publika se nije uzdržavala ni kada je igranje u pitanju. Posebno oduševljenje izazvala je čuvena pesma "Sex bomb" koja se našla kao već treća na repertoaru, pa je od samog starta Tom Džons dao sve od sebe da zagreje atmosferu. Sem desetočlanog benda, na bini se nisu nalazile nikakve plesačice niti su bili potrebni dodatni efekti da bi se publika osećala prijatno. Zlatan glas Toma Džonsa, kako i sam kaže u jednoj svojoj pesmi, bio je sasvim dovoljan da ugođaj bude fenomenalan.

Takozvani "velški tigar" iza sebe ima karijeru dugu preko pola veka, pa nimalo ne iznenađuje činjenica da svaki njegov nastup ostavi jak utisak koji se ne zaboravlja lako, zato će i publika iz Kombank Arene dugo pamtiti ovaj koncert i sigurno neće propustiti sledeći.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Tom Jones

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>