Region

Svet

Ministarke zapalile Novi Sad: Neverovatnim nastupom dovele Paradiso do usijanja! (Foto)

Ženski bend Ministarke je sinoć nastupio u čuvenom novosadskom Paradisu gde su kao i obično napunile klub i publici priredile pravi spektakl. Fanovi su imali prilike da uživaju u jedinstvenom nastupu koje samo atraktivne devojake mogu da naprave.

Ministarke zapalile Novi Sad: Neverovatnim nastupom dovele Paradiso do usijanja! (Foto)



Atraktivne Ministarke prkose kiši, zapalile klub u Zagrebu! (Foto)
Klub Paradiso je sinoć bio prepun kako publikom tako i odličnom atmosferom koju je upotpunila svirka čuvene četiri dame koje su od samog početka svoje karijere osvojile publiku u Srbiji, kao i van granica iste. Prisutni su ostali bez daha kada je svirka počela, a ubrzo, zaneseni ritmom plesni podijum je bio krcat, a atmosfera na vrhuncu.

Naravno, poznato je to da gde god Ministarke nastupaju žurka bude fenomenalna i nezaboravna, pa tako ni ovaj put nije bilo drugačije, senzacionalne devojke su bile na visini zadatka i dovele klub do usijanja, a žurka je trajalo do ranih jutarnjih časova, a pozitivni komentari ni ovoga puta nisu izostali

Ovo je samo još jedan pokazatelj kako nastup treba da izgleda i da devojke odlično rade svoj posao u šta niko nije ni sumnjao. Još jedan odličan nastup iza njih, a očekujemo u narednom periodu i nove pohode na klubove.



Autor: A.K.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>