Zdravlje

Ljubav

Anđelina Džoli ima samo 47 kilograma, otkrila je tajnu metodu brzog mršavljenja! (Foto)

Holivudska zvezda Anđelina Džoli (38) poslednjih je meseci na udaru medija zbog konstantnog mršavljenja, a mnogi je nazivaju anoreksičnom. Glumica sada ima samo 47 kilograma, a napokon je i otkrivena njena tajna metoda brzog mršavljenja.

Anđelina Džoli ima samo 47 kilograma, otkrila je tajnu metodu brzog mršavljenja! (Foto)



Naime, Anđelina je otkrila da je zahvaljujući proizvodu Nidora uspela da skine čak 13 kilograma za samo mesec dana. Nidora je prirodni prah koji se pospe po hrani i na taj način umanjuje apetit. Konzumiranjem Nidore otapaju se masne naslage na telu, piše nidora-slender.com, a takođe se kontroliše i osećaj gladi.

Iako mnogi smatraju da je lepa glumica i pre izvesnog perioda izgledala savršeno, Anđelina očito ne misli tako pa je sada spala na svega 47 kilograma. Hoće li se na tome zaustaviti ili i dalje namerava da se "izgladnjuje", ostaje da vidimo.



Anđelina Džoli i Bred Pit prisustvovali su sinoć svetskoj premijeri Diznijevog filma "Maleficent" u Holivudu, baziranom na priči o "Uspavanoj lepotici", u kojem ona glumi zlu kraljicu. Par se pojavio u crnom izdanju, vidno raspoložen za saradnju sa novinarima.

Autor: B.B.
Foto: Guliver/ Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>