Region

Svet

Jelena Jakovljević Bin Drai šalje pomoć za Srbiju i Bosnu!

Jelena Jakovljević Bin Drai veoma je zabrinuta zbog trenutne situacije u Srbiji, a kako bi pomogla svom narodu, organizovala je sakupljanje pomoći za ljude iz Srbije i Bosne koji su u poplavama ostali bez krova nad glavom.

Jelena Jakovljević Bin Drai šalje pomoć za Srbiju i Bosnu!



Jelena Jakovljević Bin Drai: Od luksuza do kokoški! (Foto)
Jelena Jakovljević Bin Drai, je takođe apelovala i na strane medije koji ne informišu o katastrofi koja je zadesila našu zemlju da to počnu da čine: "Dragi svi, Srbija i Bosna su u katastrofalnoj situaciji, a strani mediji ćute o tome. Mi vas ne pitamo, mi vas preklinjemo za pomoć! Od 19. maja do 26. maja mi ćemo sakupljati hranu za bebe, pelene, hermetički zatvorenu hranu i konzerve, sredstva za higijenu i vreće za spavanje", napisala je Jelena i ostavila adresu na kojoj njeni sugrađani mogu da ostave pomenute stvari, Kurir -info.rs.

Bivša manekenka, a danas uspešna poslovna žena i supruga milionera Saida bin Draija na društvenim mrežama podelila je i slike jezivih prizora iz Srbije i Bosne, a ujedno je pozvala sve pravoslavce, katolike i muslimane da se u nesreći ujedine.

Autor: J.B.
Foto Instagram/jelena_j_bin_drai1

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>