Region

Svet

Atraktivne Ministarke prkose kiši, zapalile klub u Zagrebu! (Foto)

Ženski bend Ministarke gostovao je po prvi put u Zagrebu, a svojim nastupom u popularnom klubu Urnebes, ne samo da su oduševile publiku, već su i temperaturu zagrejale do maksimuma uprkos vremenskim nepogodama koje su ovih dana pogodile našu zemlju i region.

Atraktivne Ministarke prkose kiši, zapalile klub u Zagrebu! (Foto)



Ministarke napravile pravu pometnju u Sloveniji, neverovatnim nastupom izazvale poplavu u Ljubljani! (Foto)
Klub Urnebes bio je premali da primi sve one koji su želeli da uživaju vrhunskoj atmosferi koju "Ministarke" prave gde god da nastupe. Iako su prvi put nastupile u glavnom gradu Hrvatske, devojke su svojim senzacionalnim nastupom Zagrebačku publiku ostavile bez daha, a već pri prvim taktovima poznatih pesama publika u klubu bila je na nogama i zajedno sa četiri atraktivne dame pevala je zajedno u glas.



Loše vreme nije uspelo da spreči publiku da prisustvuju nastupu ovih šarmantnih dama. Fenomenalna žurka koju su sinoć priredile, trajala je do duboko u noć, a devojke su bile na visini zadatka i svojim stasom i glasom, nisu dozvolile publici ni trenutak odmora, već su atmosferu toliko dovele do usijanja, da su prisutni gosti igrali i pevali do ranih jutarnjih časova.

Brojni pozitivni komentari zadovoljnih gostiju koji su se sinoć našli u zagrebačkoj diskoteci "Urnebes" glavni je pokazatelj, da ove mlade devojke odlično rade svoj posao, a dokaz za to su i prepuni klubovi i publika koja sa nestrpljenjem iščekuje svaki njihov nastup. 

Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>