Region

Svet

Za Lanin prvi korak: Seka Aleksić oduševila publiku na humanitarnom koncertu u Šapcu! (Foto)

Sinoć je u sportskoj hali Zorka u Šapcu održan humanitari koncert pod nazivom "Za Lanin prvi korak" pred nekoliko hiljada ljudi. Poznate zvezde domaće estrade udružile su snage kako bi se prikupilo dovoljno sredstava za operaciju ove malene devojčice.

Za Lanin prvi korak: Seka Aleksić oduševila publiku na humanitarnom koncertu u Šapcu! (Foto)



Za Lanin prvi korak: Veliki humanitarni koncert večeras u Šapcu!
Predivna atmosfera i hiljade ljudi uspeli su da ulepšaju veče malenoj  Lani koja je sve vreme uz pratnju svojih roditelja bila uz pevače koji su sinoć veče posvetili specijano njoj.  Seka Aleksić je putem društvenih mreža dočarala atmosferu sa koncerta, kada je postavila slike sa nastupa na svoj Fejsbuk profil, ali i fotografije na kojima pozira zajedno sa svojim kolegama, koji su takođe učestvovali i doprineli da ovo veče bude posebno.



Seka Aleksić je svojom pojavom ostavila bez daha, a prave ovacije su nastale njenim izlaskom na scenu. Publika je od prve do poslednje pesme pevala zajedno sa pevačicom u glas.



Pored Seke Aleksić na humanitarnom koncertu učestvovali su još Goca Tržan, Saša Kovačević, Tropiko bend, Lexington bend, In Vivo, Dara Bubamara i mnogi drugi. Publika u hali je uživala, a da je atmosfera zaista bila predivna, govore i fotografije ispod kojih se Seka zahvalila svima onima koji su učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji.



Autor: J.B.
Foto: Twitter/Seka Aleksic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>