Region

Svet

Region

Serija sila večeras: Zinar predlaže Borana za novog agu! Dilaver donosi važnu odluku za koju jedino Sila zna (Foto)

Berzan pritiska Dilavera da mu pomogne da pronađe Zelihe, Sila obećava Feride da će joj pomoći da nastavi školovanje. Bedar saznaje lepe vesti, da je lečenje uspelo i da se tumor smanjio, ali da će morati hitno da ide na operaciju dojke.

Serija sila večeras: Zinar predlaže Borana za novog agu! Dilaver donosi važnu odluku za koju jedino Sila zna (Foto)



Serija Sila večeras: Sila je konačno u Boranovom zagrljaju, Berzan preti Zinaru kako će uništiti pleme Gendžo! (Foto)
Boran dopvodi Zelihe kod njih u kuću, jer smatra da joj je tu trenutno najbezbednije i da je njihov dom jedino mesto na kome je Berzan neće tražiti. Sila joj govori kako ne treba nikoga da se plaši i da treba da nastavi da se bori. Zinar zove Firuza i govori mu da je doneo konačnu odluku, o kojoj će uskoro obavestiti celo pleme.Govori mu kako se stidi sebe i kako je od samog početka pravio velike greške.

Serija Sila večeras: Berzan pronalazi Silu koja je sama i nezaštićena, Boran je u strahu za život svoje supruge! (Foto)
Dilaver je zajedno sa ocem u kolima, u momentu ga zove Berzan koji ga pritiska da mu pomogne da dođe do Zelihe. Firuz i Kesver dolaze u posetu sinu, ne znajući da je Zinar doneo odluku, da na svoje mesto ponovo postavi Borana. Pleme se okupilo i Zinar predlaže Borana za novog agu.

Boran se ponosi zbog stričeve ponude da preuzme upravljanje plemenom. Boranu je to dovoljan pokazatelj da je napokon uspeo u svojoj dugotrajnoj borbi. Situacija je napeta, jer je Dilaver ugledao Zehlie. Iako nije siguran o kome se radi, uplašena Sila zove Narin kako bi se posavetovala sa njom šta da uradi.



I dok svi sa nestrpljenjem iščekuju hoće li Boran ponovo  prihvatiti status age, on donosi odluk da ne želi da prihvati tu ulogu i postane ponovo aga. Samo Sila zna da će i Dilaver uskoro doneti jednu vrlo važnu odluku.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>