Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Berzen planira da se osveti Boranu preko deteta! Dilaver ne želi da se vrati u Mardin (Foto)

Sila pokušava od Borana da sazna šta se događa, ali joj on govori kako sad nije vreme za to i da ne može ništa da joj kaže. Ponovo dolazi do svađe. Boran i Abahu odlaze na večeru, na kojoj im se pridružuje nepozvan gost, Berzen.

Serija Sila večeras: Berzen planira da se osveti Boranu preko deteta! Dilaver ne želi da se vrati u Mardin (Foto)



Serija Sila večeras: Sila je ljuta na Borana i sve više sumnja u njegovu vernost! (Foto)
Sila i Boran su u sve lošijim odnosima i polako počinju da se udaljavaju jedno od drugog. U poslednje vreme čak i ne doručkuju zajedno, što Sili veoma počinje da smeta. Boran shvata da je situacija sa Berzenom sve ozbiljnija, jer nisu samo u pitanju običaji, već i osveta neprijatelja koji je željan osvete.

Sila ne znajući o čemu se radi proživljavava užasne trenutke misleći da je Boran vara sa Zejnep. Poziva doktorku u svoju kancelariju, kako bi joj objasnila da Boranu i Dilan više nije potrebna. Moli je da ode i da njenu porodicu ostavi na miru.

Serija Sila večeras: U Istanbulu se pojavljuje Boranov veliki neprijatelj! Njegov dolazak će ugroziti živote mnogih (Foto)
Boran uplašen za živote svojih najmilijih obaveštava Abahua da su svi njegove mete i da mora i on da se pripazi. Berzen smišlja plan kako da se osveti Boranu i dođe do Zelihe, ali ne želi da žuri. Dilan slučajno čuje razgovor između majke i sestre i saznaje da Bedar ima rak. Umu govori Sili kako nema osećaj da je udata i da često razmišlja o tome kako bi bilo da nađe nekog, ali da jedinog muža kog je imala bio je Džihan.



Umu dolazi u posetu kod Sile, Dilaver i Zinar aga razgovaraju i dok mu otac govori da mora da se Mardin. Sin mu se suprotstavja i govori kako ne želi da se vrati kući, jer mu je u Istanbulu sve. Boran dolazi kod Zelije i govori joj kako je na sada na sihurnom i da čim Berzen izgubi njen trag, moćiće da se vrati normalnom životu. Zelija mu odgovara kako se ne plaši ni Berzena, ali n smrti i da ako treba spremna je da umre.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>