Region

Svet

Ministarke u Bijeljini atmosferu dovele do usijanja, spektakularnim nastupom publiku ostavile bez daha! (Foto)

Ženski bend Ministarke gostovao je u popularnom klubu Upitnik u Bijeljini i svojim nastupom, ne samo da su oduševile publiku, već su i atmosferu dovele do usijanja.

Ministarke u Bijeljini atmosferu dovele do usijanja, spektakularnim nastupom publiku ostavile bez daha! (Foto)



Ministarke priredile nezaboravnu noć na Zlatiboru: Fenomenalna žurka do jutra u prepunom klubu Vendome! (Foto+Video)
Klub Upitnik bio je premali da primi sve one koji su želeli da uživaju vrhunskoj atmosferi koju "Ministarke" prave gde god da nastupe. Već pri prvim taktovima pesme "Poplava" i "Duni vetre" publika u Bijeljini bila je na nogama i zajedno sa četiri senzacionalne dame pevala je zajedno u glas. Svaki nastup atraktivnih devojaka jedinstven je na svoj način, ali im je svima zajedničko što su klubovi puni, a atmosfera fantastična.



Dokaz za to je i fenomenalna žurka koju su sinoć priredila, a koja je trajala do duboko u noć. Devojke su bile na visini zadatka i svojim stasom i glasom, nisu dozvolile publici ni trenutak odmora, već su atmosferu toliko dovele do usijanja, da su prisutni gosti igrali i pevali do ranih jutarnjih časova.



Ni ovoga puta višegodišnji menadžer kluba Upitnik Mile i gazda Darko, kojima se zahvaljujemo na predivnom gostoprimstvu, nisu pogrešili pri odabiru gostiju, jer su Ministarke zaista dokazale da zaslužuju veliko poštovanje na domaćoj sceni, kako zbog svojih hitova, tako i zbog neverovatne atmosfere koju prave po klubovima, a to dokazuje i prezadovoljna publika, koja je sinoć puna utisaka napustila najpopularniji klub u Bijeljini.



Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>